Dagens samlede klip fra Instastory (filmfunktionen på Instagram):

Nogle mennesker springer ud af sengen og begiver sig ud i den pulserende storby ... andre sover længe. Meget længe. Med mange puder. Hele 4 styks.

Nogle mennesker springer ud af sengen og begiver sig ud i den pulserende storby … andre sover længe. Meget længe. Med mange puder. Hele 4 styks.

Stedet her er på ingen måde spanskinspireret, men det er saftsusme lækkert! Helseish, veganish, glutenfrit, grøntfyldt - og jeg elsker det!

Stedet her er på ingen måde spanskinspireret, men det er saftsusme lækkert! Helseish, veganish, glutenfrit, grøntfyldt – og jeg elsker det!

TC-kale salad med en eller anden smoothie. Maden smager simpelthen så ... levende - på den fede måde, om man så må sige.

TC-kale salad med en eller anden smoothie.
Maden smager simpelthen så … levende – på den fede måde, om man så må sige.

... og dessert, omend den ikke lige faldt i min smag.

… og dessert, omend den ikke lige faldt i min smag.

"Royal Queen Seeds" - DET måtte jeg jo lige have et bilede af. Mange steder i Barceloner løber en mild tjaldluft ind i næsen.

“Royal Queen Seeds” – DET måtte jeg jo lige have et bilede af.
Mange steder i Barceloner løber en mild tjaldluft ind i næsen.

Det morede mig lidt, at man i denne butik ikke vælger cykel efter model - men efter farve.

Det morede mig lidt, at man i denne butik ikke vælger cykel efter model – men efter farve.

Følgende navne dukkede omgående op i mit hoved: Kristine, Sofie, Carolina, da jeg så disse små klokker ... tænker du på nogen bestemt :-) ?

Følgende navne dukkede omgående op i mit hoved: Kristine, Sofie, Carolina, da jeg så disse små klokker … tænker du på nogen bestemt 🙂 ?

Dagens yndlingsvejnavn

Dagens yndlingsvejnavn

"Verden er for dine fødder" Det er en god påmindelse om at starte sin egen rejseopsparing, lave et lejlighedsbytte, bruge airb'n b eller måske bare tage sig sammen og booke billetten og drage ud i verden. Nogen foretrækker at rejse alene, andre helst med andre og der er jo også en mulighed for at gøre begge dele ... på samme tur. Jeg har rejst meget alene, få gange med andre (min søster, veninder og et par kærester ... dog ikke samtidigt :-) ). Min konklusion er, at det vigtigste, når man rejser sammen med andre, er, at forventninger kommunikeres meget klart. For mit vedkommende rejser jeg gerne med andre, dog skal jeg have nogle "tulle-timer" til at tulle rundt for mig selv.

“Verden er for dine fødder”
Det er en god påmindelse om at starte sin egen rejseopsparing, lave et lejlighedsbytte, bruge airb’n b eller måske bare tage sig sammen og booke billetten og drage ud i verden.
Nogen foretrækker at rejse alene, andre helst med andre og der er jo også en mulighed for at gøre begge dele … på samme tur.
Jeg har rejst meget alene, få gange med andre (min søster, veninder og et par kærester … dog ikke samtidigt 🙂 ).
Min konklusion er, at det vigtigste, når man rejser sammen med andre, er, at forventninger kommunikeres meget klart. For mit vedkommende rejser jeg gerne med andre, dog skal jeg have nogle “tulle-timer” til at tulle rundt for mig selv.

Neon is back!

Neon is back!

Turens anden aftensmadsoplevelse var på en traditionel tapasbar. Her ses hummus - og et godt glas vand :-) Nogle gange ville jeg altså ønske, at rødvinslysten havde fået fat i mig, men det skete aldrig. Alt andet lige lyder det altså bedre, mere voksent og mere nydelsesfuldt at bestille et glas rødvin end et glas vand ... men hey, can't win 'em all.

Turens anden aftensmadsoplevelse var på en traditionel tapasbar.
Her ses hummus – og et godt glas vand 🙂 Nogle gange ville jeg altså ønske, at rødvinslysten havde fået fat i mig, men det skete aldrig. Alt andet lige lyder det altså bedre, mere voksent og mere nydelsesfuldt at bestille et glas rødvin end et glas vand … men hey, can’t win ’em all.

Se DET var lækkert! Tun med avocado, tomat og pesto. Lidt (for lidt), men godt!

Se DET var lækkert!
Tun med avocado, tomat og pesto.
Lidt (for lidt), men godt!

... og en lille manchego-haps med pistacienødder. Lækkert, lækkert.

… og en lille manchego-haps med pistacienødder. Lækkert, lækkert.

Valg er ikke min stærk side, og slet ikke når trætheden melder sig. På Instagram stemte folk for chokolademousse, men jeg blev træt og kom i tanke om, at der jo altid er flere muligheder end 'enten' 'eller' - og det er godt at huske på! Der var jo også mulighed for at droppe desserten eller finde en dessert (eller to) og tage med hjem i seng.

Valg er ikke min stærk side, og slet ikke når trætheden melder sig. På Instagram stemte folk for chokolademousse, men jeg blev træt og kom i tanke om, at der jo altid er flere muligheder end ‘enten’ ‘eller’ – og det er godt at huske på!
Der var jo også mulighed for at droppe desserten eller finde en dessert (eller to) og tage med hjem i seng.

- sidste mulighed var den bedste! Hurra for hoteller med elkoger, store krus og teposer!

– sidste mulighed var den bedste!
Hurra for hoteller med elkoger, store krus og teposer!