UPDATE: Stem på sms: JM til nummer 1234
Livet er en finurlig størrelse!
Lørdag eftermiddag kiggede jeg forbi Nørrebrohallen for at tjekke, at alt var i orden til aftenens Mirakelfest.
På Den Røde Plads foran Nørrebrohallen var der gang i noget, og min nysgerrighed blev vakt. Få minutter senere gik Jokeren på scenen med sin bro/homie/kammerat/ Discofinger – og så var der fest!

Store og små mennesker dansede, og Jokeren afsluttede med nogle gode ord om gode energi og kærlighed. Mit umiddelbare indtryk var ikke, at han talte om den romantiske kærlighed (som ellers strålede ud af øjnene mod hans meget smukke kæreste), men snarere en slags … medmenneskelig kærlighed, og deeeet er jo noget undertegnede går en del op i.
Som jeg stod der og vrikkede i solskinnet, midt på Nørrebro, kom tanken: Ih, tænk, hvis han kunne komme og give et par numre til en Karmafest.

I løbet af de sidste par år har hr og fru Danmark set forsider med historier om stof- og alkoholmisbrug – og det er jo en problematik, mange mennesker kæmper med. Vi har jo alle – også dem som på overfladen ser perfekte ud – vores ‘shit’ at håndtere i dette liv … og nogen gør det så i fuld offentlighed.
I morges så jeg hans opdatering på Instagram fra træningen til VMD med den dygtige Mie Moltke og så, slog det mig:
DET der vil jeg støtte!
Ikke Jesper Dahl himself som sådan (sorry, Jesper), men støtte ham som et større symbol på forandring, på at ændre kurs i livet SELVOM man er 44 år, på at starte på en frisk og kaste sig ud i noget (Vild med Dans), som man svor aldrig at stille op til. Jokeren har i årevis modtaget tilbud om at stille op, men har afslået – det var vist ikke rappet eller homiet, stodderish (eller noget) nok.
Den emotionelle og mentale fleksbilitet til at være modig og indsigtsfuld nok til at ændre mening er roden til megen fremskridt og udvikling.

Så … jeg skrev til ham på Instagram og foreslog en byttehandel:
Jeg opfordrer samtlige følgere – både mine personlige og Karmafamilien i Odense, Aarhus og København – til at stemme på ham, og som tak for opbakning kigger han forbi Karmaklubben i København og spille et par numre. … og hans sagde JA!
Så vi bytter Karmastemmer for rap til en karmafest.

FullSizeRender-7

Så venner i aften – og de næste 12 fredage – skal vi stemme på Jokeren og Mie i Vild med Dans.
På den måde er stemmer vi på ham som symbol på forandring og sætter ind på Karmakontoen til alle de mennesker, som står i hans sted og trænger til at se, at det kan lade sig gøre at lave en forandring ved at sms-stemme JM til nummer 1234

FullSizeRender-6

Skærmbillede 2017-09-08 kl. 16.41.23

Skærmbillede 2017-09-08 kl. 16.47.26

Skærmbillede 2017-09-08 kl. 16.47.54

Se, DET må man da støtte: Send JM til 1234