Den korte

  • Forfatter til bogen “Fra pæn pige til PowerPrinsesse” og medforfatter til “Slip slikket” med Umahro Cadogan
  • Festmager, stifter og ophavskvinde af det landsdækkende dansefestkoncept Karmaklubben (København, Aarhus, Odense, Aalborg, Haderslev)
  • Foredragsholder med kærlighed til online fællesskaber og kvindesammenhold
  • Naturfreak og skovvandrer med ømt punkt for roser
  • Vigtigste mission: At gøre kvinder bedre venner med sig selv.

Den lange

Jeg har til alle tider været et menneske, der har søgt efter en indre tilstand af fred og tilfredshed. 
Et forsøg på at lære “spillereglerne” at kende og blive tilfreds med at være mig selv. Allerede som 15-årig startede jeg den bevidste søgen efter en indre ro, som er uafhængig af ydre omstændigheder og uafhængig af andre folks gøren og laden.
Mit ønske er at skabe et univers, hvor kvinder (og mænd) kan inspireres og lære af mine erfaringer. Jeg deler det, jeg synes giver mening at lægge ud på livets buffet. Og så er det op til dig, at tage det med dig, du kan bruge. Jeg får ofte at vide, at jeg ser anderledes på livet, end nogle andre gør. Eller i hvert fald anderledes end de siger at de gør.
Det er meningsfuldt at dele erfaringer, da det kan give både håb og perspektiv på livet. Selvom tingene er gået i hårknude, kan de godt reddes ud igen. Det kræver vilje og netop ofte nye perspektiver på tingene. Men det kan føre til en højere livskvalitet.  
På min rejse har jeg blandt andet undervist de kvindelige deltagere i Sexskolen på TV3 i kvindelighed og nydelse, demonstreret ‘erotisk dans for kvinder’ på Q-tv i 2006. Kvinders sind og handlemønstre er min spidskompetence, fordi jeg gennem årene har fået adgang til mange kvinders tanker og følelser, men mere vigtigt: På egen krop og i eget sind har jeg erfaret, hvor ødelæggende og håbløst det er at prøve at være en anden, end den man er.