Kommende live-talks

Nytårskur for Gudinder & PowerPrinsesser m. Kirsten Stendevad
Dato: Torsdag 23. januar
Tid: kl. 18.30-21 (dørene åbner kl. 18)
Sted: Empower House, Indiakaj 10, 2100 Kbh Ø.

Kom med til en inspirerende talk mellem os og vores skønne publikum.
For 10 år siden, samlede Kirsten kvinder gennem GudindeSkolen og Lone gennem PowerPrinsesse-fællesskabet og begge har – dog på hver deres måde og forskellig facon – beskæftiget sig med feminitet og spiritualitet og om, hvordan man er et menneske med en spirituel bevidsthed.

10 år senere mødes vi igen – forhåbentlig med en masse dejlige damer som deltagende publikum – og snakker om, hvilke livslektioner, erfaringer, reviderede meninger og nye standpunkter, som årene 2010-2020 har budt på for os begge.

Allerede dengang talte vi om styrken ved det feminine, law of attraction og at integrere det spirituelle i hverdagen. Erfaringen har lært os en masse, noget er det samme, og meget har ændret sig.
Tror vi stadigvæk på det, vi sagde dengang? Og hvad har vi lært om spiritualitet, om tiltrækning og manifestation i de sidste 10 år? 

Arrangementet foregår d. 23 januar fra 18.30 – 21.00 i 

Empower House
Indiakaj 10, 2100 København Ø

 

Billetkøb: Der findes tre slags billetter
Jeg kommer med mig selv (kr. 249,-): Køb billet.
Jeg kommer med en veninde (kr. 399,-): Køb billet.
Jeg er med online (kr. 149,-): Køb deltagelse.

Onlinedeltagelse sker i lukket Facebookgruppe og kræver en Facebookprofil. Link til denne gives ved tilmelding via link ovenfor. Optagelsen er tilgængelig i 48 timer efter foredraget.

 

Foredrag
Foredrag kan bookes til virksomheder, netværk og arrangementer.
Booking og forespørgsel. 

Din mission er mindre end dine mindreværdskomplekser
Sådan får du mod til at stå frem som selvstændig (kvinde)
Hvordan får man mod til at stille sig op foran en forsamling eller foran sit kamera? Er det muligt at blive lige glad med, hvad andre folk tænker – og er det i det hele taget noget at bestræbe sig på?
Hvordan finder man ud af, hvad man brænder for, og hvordan kommer man ud over rampen som selvstændig?
Er det så fedt at være selvstændig, som alle folk siger (spoiler alert: Nej), men kaster man sig ud i det, hvad er så godt at vide?
Lone Rasmussen er forfatter til kultbogen ‘Fra pæn pige til PowerPrinsesse’ og har lagt frøene til bevægelsen af kvinder, der stræber efter autenticitet, “power” og spiritualitet, der nu blomstrer.
De sidste 11 år har Lone drevet Karmaklubben – et dansefestkoncept med afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Haderselv.

 

Sådan sætter du grænser
Et foredrag for sensitive kvinder og de mænd, som lever med dem.
Krænkelseskultur, #metoo, grænsesætning – både on- og offline er emner, som fylder meget i medier og i medmenneskelige relationer.
Hvornår skal man sige fra – hvordan gør man, og hvornår er det rimeligt. Hvad er man selv skyld i, kan man overhovedet tale om skyld, og når man kan hvad stiller man op med den?
Med skyld følger skam – men det er ikke længere “passende” at skamme sig, eller har skam faktisk en funktion?
Grænsesætning er en pærevælling, og Lone guider os gennem skyld, skam og grænsesætning med humor, venlighed og empati.