Om Lone

 

Som 15-årig startede jeg den bevidste søgen efter en indre tilstand af fred og tilfredshed, som er uafhændig af ydre omstændigheder og uafhængig af andre folks gøre og laden. Det går bedre nu, end det gjorde den gang, men jeg lærer stadigvæk og skal gøre mig umage hver eneste dag (nogle gange hver eneste time).
Omveje har der været – og er der – mange af, men jeg har hentet noget på dem alle og min rejse fra total usikker, ulykkelig, frustreret og misundelig på alle, der havde det bedre end mig, er beskrevet i bogen ‘Fra pæn pige til PowerPrinsesse‘.

“Hvis dette er livet, så gider jeg altså ikke” 
Tanker som denne tænkte jeg hver eneste dag gennem teenageårene og helt op til midt i 20’erne.
Usikkerheden, følelsen af at være udenfor og totalt misplaceret var altoverskyggende, og det er måske svært at forestille sig, når man ser mig nu – men det er altså sandheden.
Set i bagklogskabens klare lys er ønsket om at sende nogle konstruktive og kærlige løsninger ud i verden til gavn for så mange som muligt drivkraften bag PowerPrinsesse.dk.
Sidst i teenageårene læste jeg en lille bog, “Fastfood for Sjælen” som i al sin enkelthed præsenterede mig for idéen om, at man ved at tænke mere konstruktive tanker om sig selv og andre, kunne man få en bedre oplevelse af livet.
Total ny tanke for mig – men jeg følte mig så fortabt i livet, at jeg greb fat i tanken “tænk bedre – lev bedre”.

Fra danseprinsesse til PowerPrinsesse
Efter gymnasiet flygtede jeg til London med den lille bog i baglommen, fik arbejde på en restaurant som tjener, og dansede byen dansegulve tynde, og var så fysisk udkørt af de lange arbejsdage, at jeg slet ikke orkede at tænke over, hvordan jeg skulle opføre mig for at være vellidt.
Jeg blomstrede op, havde det fantastisk, fik uden problemer venner – uden overhovedet at prøve at lave mig selv om! Totalt ny oplevelse.
I London dansede jeg, arbejdede og lavde så meget ballade, som der var timer til i døgnt (og lidt mere) – og jeg oplevede glæden ved at være mig.
Jeg oplevede, at det måske alligevel var meget godt at være mig – nu skulle jeg bare finde ud af, om det kunne lade sig gøre at tage den glæde, jeg oplevede i London med hjem til København.

Starten på PowerPrinsesse.dk
I første omgang kunne det bestemt ikke lade sig gøre for mig at have min ‘London-glæde’ i Danmark – men livet formede sig på den måde, at jeg blev i Danmark og læste medicin, men endte med skifte den hvide kittel ud med titlen som hypnoterapeut.
Den detaljerede historie kan du få til et af foredragene, men hjemmesiden PowerPrinsesse.dk startede tilbage i 2002.
Rigtig fart tog det i 2006 da jeg kom på Q-tv og demonstrerede ‘erotisk dans for kvinder’. Senere underviste jeg de kvindelige deltagere i Sexskolen på TV 3 i kvindelighed og nydelse … og således begyndte det hele at rulle.

Erotisk dans gør kvinder stærkere!
De fleste har nok erfaret, at bevidsheden påvirkes af kroppens bevægelser – bare tænk på, hvordan en løbetur eller dansetur kan gøre, at dit humør løftes flere grader, fordi hovedet er blevet renset for tanker og blodet pumper i årene.
Erotisk dans og lapdance for kvinder er den fysiske manifestation af PowerPrinsesse-filosofien; i dansen gælder det om at overgive sig til musikken, glemme alt om hvem der er i rummet, og hvordan det ser ud – og i det hele taget nyde sig selv, sin krop og øjeblikket.
PowerPrinsesse-filosofien går ud på at tage dansens oplevelser med ud i verden – og yderligere støtte til det findes i De 4 PowerPrincipper.
Man kan sammenligne det med yoga: yoga er en hel måde at anskue livet på – de fysiske yogaøvlser (som de fleste kender) er bare en måde at påvirke bevidstheden på.

Kvindeekspert
Fordi jeg har gået hele vejen selv (incl. samtlige omveje), har jeg ofte glæden af at blive interviewet til blade og tv, om, hvordan kvinder overvinder den indre frygt og nagende følelse af utilstrækkelighed, som sluger utrolig meget energi hos mange.
Det, som jeg virkelig elsker, er at holde foredrag på arbejdspladser med mange kvinder, fordi så bruger jeg min særlige evne til at italesætte det, som kvinder tænker, men ikke bryder sig om at sige højt. Den lettelse og det smil, jeg ser i kvindernes ansigt, og det skift i atmosfæren, som sker, når kvinder griner, genkender sig selv og får nogle konkrete løsningsforslag, er noget af det bedste, jeg ved.

Kvinders sind og handlemønstre er min spidskompetence, fordi jeg gennem årene har fået adgang til mange kvinders tanker og følelser, men mere vigigt: På egen krop og i eget sind har jeg erfaret, hvor ødelæggende og håbløst det er at prøve at være en anden, end den man er. Jeg kender det stik af selvforræderi, som det giver, når man siger ja, når man mener nej. Gennem foredrag og interviews præsenterer jeg kvinderne for nogle nye måder at anskue livet på, som resulterer i et mere afslappet og kærligt forhold til livets gang.
Min metode er ikke en mirakelkur for alle, men den er for nogen, og den giver i hvertfald et nyt perspektiv på tilværelsen og ens egen rolle i den.

Vejen frem for PowerPrinsesse.dk
Jeg bestræber mig på at leve, så jeg er glad og tilfreds – så er mit bidrag til verdens velvære størst.
Livet byder hver eneste dag på rigelige muligheder for at bruge, afprøve, udfordre og udvikle De 4 PowerPrincipper – så for mig er det at bruge PrinsessePoweren ikke noget, som sker helt automatisk – det er noget, jeg øver mig på og bevidst vælger (og med jævne mellemrum glemmer).
Om det nogenside bliver nemt, ved jeg ikke, men måske mindre svært med tiden – i alle fald smågriner jeg flere gange dagligt over mig selv og min (ret kære) kiksethed.
Jeg fortsætter med at øve, træne og udvikle PowerPrinsesse.dk og finde ud af alt om, hvad PrinsessePower er og hvordan det virker – og den rejse håber jeg, at så mange som muligt kan få gavn af. Så jeg fortsætter med at holde foredrag – både offentlige og for arbejdspladser – lave Karmafester og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer.
Jeg glæder mig til at møde så mange af Jer som muligt!

Lone sorthvid op af hegn