September 2008

For ca. 3 uger siden var jeg en body-sds-gut ved navn René Grankvist (www.grankvist.dk hvis nogen skulle have interesse heri)

Jeg opsøgte ham, fordi min højre arm ikke har fungeret optimalt i en del år, i det jeg har ikke været i stand til at løfte noget tungt direkte ud til siden i strakt arm, så derfor mødte jeg op på Klinikken i Gothersgade.

Og det var altså en spøjs oplevelse – sådan lidt ud-ad-kroppen-agtigt, men I kan tro, jeg kom ind i kroppen af det!

Det er lidt svært for mig at forklare, hvad der egentlig skete, så det følgende er undertegnedes fuldstændige subjektive beretning (som jo altså det i øvrigt altid er).

René startede med at spørge mig om min grund for at opsøge ham, og jeg fortalte ham om mine besværligheder med at løfte højre arm direkte ud til siden.

Så for mig er der en særdeles fin synergieffekt mellem Pia Strucks orgasmekursus og Renés body-sds-behandling.

Det handler i begge situationer om at trække vejret dybt og lade kroppen give slip og flyde med.

Jeg er helt med på, at besøget hos Pia er ca. 70.000 gange mere grænseoverskridende end besøgene hos René. Og på en eller anden måde arbejdede jeg begge steder med at være fuldt tilstede i min krop og lade tingene ske i den.

Den oplevelse blev forstærket mange, mange gange da jeg var til anden behandling hos René. Han ordnede armen første gang (og det er så utroligt for mig, at jeg indimellem griber mig selv i at løfte højre arm direkte ud til siden, mens jeg venter på min cykel i et lyskryds). Mit motiv for at gå til den anden behandling var, fordi jeg kan mærke, at det der med at give slip, og lade følelserne opstå i kroppen er en rejse, jeg ikke er færdig med – jeg er vist kun lige begyndt. For mig har ’Erotisk dans for Kvinder’ fået mig et langt stykke vej – og nu er jeg gået i gang med de næste skridt.

(Jeg må dog indrømme, at jeg sagde til René, at min ryg var træt, og at det var derfor, jeg mødte op til anden behandling. Jeg kunne simpelthen ikke få over mine læber, at jeg kom for at give mere slip).

Jeg spurgte René om, hvad det egentlig er, der sker, når man bliver body-sds’et – for magen til summen, snurren og vibreren i håndflader og fodsåler, har jeg ganske aldrig nogensinde prøvet. Det kan sammenlignes med vibrationerne fra en centrifugerende vaskemaskine. At mærke sådan en følelse og … livsrytme i min krop var fuldstændig fantastisk, og jeg kunne have ligget og været i den oplevelse i timevis.

René svar til mig var noget i retning af, at kroppens spændinger og ’traumer’ på en eller anden måde er aflejret i kroppen. Og jeg kunne også mærke, at da han trykkede mig på maven i starten af sessionen, så spændte mine mavemuskler sig meget op. Længere hen i sessionen havde min mave givet så meget efter, at han kunne trykke maven helt i bund (ja, sorry, ringe formulering, men I ved vel, hvad jeg mener).

I mit tilfælde er det en stor ting at overgive mig så meget til en mands hænder, da jeg, som nævnt i de forrige nyhedsbreve, har ladet min krop være i nogle intime situationer, som ikke var optimale for mig – og nogle mænd som ikke skulle have haft adgang til min krop. Og uanset hvad, hvorfor og hvis skyld hvad er, så gider jeg ikke være præget af fortidens ar mere, så jeg har sat noget energi ind på at få ryddet op i det.

En anden ting, som var ret enestående for mig, var at trække vejret så dybt, og nogle gange gjorde det lidt knirke-ondt, når han trykkede, så der også kom et lille piv fra mig – men ikke på en dårlig måde. Bare sådan en verbal manifestation af en fysisk spænding.

Til dem, der synes, at det er lidt for meget at ligge og trække vejret meeeeget dybt og indimellem med lyd på og sige ”puuust”, kan jeg sige, at René trækker vejret lige så dybt, hvilket giver en rar følelse af rummelighed og samhørighed.

Efter en halv times tid på ryggen skulle jeg vendes om på maven og mens René gjorde det, han nu gjorde, boblede en latter frem – helt nede fra maven; og da besluttede jeg, at septembers klamamse skulle omhandle denne oplevelse.

At dømme efter Jeres respons på min beretning fra orgasmekurset, er jeg langt fra den eneste, som har brug for noget balance i det område, der handler om at give slip – både på kontrol og på gamle oplevelser – modtage uden at spekulere på at give og være 100 % til stede i kroppen. Mange af Jer skrev til mig, at I gerne ville gøre noget seriøst ved sagen, men et helt orgasmekursus ville simpelthen være for grænseoverskridende, i hvert fald i første omgang.

Det standpunkt har jeg fuld forståelse for.
Til Jer kan jeg altså varmt anbefale noget a la det, jeg har beskrevet ovenfor, fordi det var så utroligt forløsende, og så gik den der summen og snurren i gang med maximal styrke; og det var altså en virkelig god proces for min krop.

I de sidste par måneder har jeg haft en slags fandenivoldsk tilgang til mig selv. Forstået på den måde, at der er nogle områder af min personlighed, som jeg er virkelig træt af, og jeg ved jo om nogen, at der ER muligt at tænke anderledes, at gøre noget anderledes og derved opleve noget anderledes. Så det er jeg i gang med, og intentionen med at dele disse tanker og oplevelser med Jer er, at I også får inspiration og mod til at gøre noget ved det, I gerne vil gøre noget ved. Jeg hører meget gerne om Jeres oplevelser, små og store skridt på vejen og refleksioner derovre. Dybest set er vi jo alle i samme båd, og det er jo rart at vide, at man ikke er alene, men forbundet med andre og der er altid mindst en anden, som har gjort noget af det, man selv gerne vil.

Tak fordi I er derude bag skærmene – i mellemrummene mellem disse er der meget kærlighed og støtte til Jer, og husk at sige hej til mig, hvis vi mødes i en eller anden sammenhæng derude i verden.

Mange kærlige tanker fra en meget afslappet krop besjælet af en nysgerrig sjæl.