Du kender sikkert Suzanne Bjerrehuus fra en eller anden sammenhæng – og formodentlig også hendes mand Asger Aamund. I bogen ‘Livet i mine Mænd’ gennemgås alle Suzannes mænd … og der er nogle stykker, hvilket er underholdende læsning.
Suzannes barn- og ungdom får man også indblik i, og det er interessant, synes jeg.
Bogen er utroligt levende skrevet, og det føles lidt som om, man sidder i Suzannes køkken med en kop i hånden og lytter til hendes fortælling.
Det allermest inspirerende i bogen er, at Suzanne Bjerrehuus meget ærligt og uden omsvøb beskriver, hvordan de første år i ægteskabet med Asger Aamund slog så meget krølle på sig selv, at hun blev tør, trist og ulykkelig. At en kvinde så farverig, favnende og eventyrlysten som hende også kan køre totalt af sporet er i sig selv en trøst. Hun fortæller, hvordan deres respektive hylder i ægteskabet nu er sat op, så det er plads til, at begge kan have plads og udfoldelsesrum.


IMG_0086

IMG_0087

IMG_0088

IMG_0089

IMG_0090

IMG_0091

IMG_0092

IMG_0093

IMG_0094

IMG_0095

Et link til bogen har jeg fundet på Saxo.com – desværre er den ikke som ebog (endnu).

 Se tid og sted for kommende karmafester i Aarhus og København
 
Læs et par gratis kapitler af bogen ‘Fra pæn pige til PowerPrinsesse

Kom med på nyhedsbrevet og få invitationer til Fester og Foredrag

* skal udfyldes

 

 /  ( dd / mm )

Markér alt hvad du vil have besked om: