I fredags blev to mennesker skal gift – sjovt nok er de begge to karmagæster, og har altså været i de samme cirkler,  og bumpede for et år siden ind i hinanden ude i den store verden.

Anette er kvinden, som hvert eneste år arrangerer ‘Børnelejr’, som ellers ikke ikke ville komme på sommerferie. Jeg har skrevet om hende tidligere, da Karmaklubben lavede en koncertfest til støtte for hendes projekt.
Ronald er den skønne mand, som hun skal giftes med.
ronald anette
Sidst jeg så dem, hviskede Anette til mig: “Denne her fest er jo ikke bare for os; vores kærlighed skal gøre alle mennesker glade.”

Det er da fantastisk at gøre sit bryllup til en fejring af det aspekt af kærligheden, som er større end “bare” romantisk kærlighed, men kærlighed til venner og til livet.
Parret har inviteret en afsindig masse mennesker til receptionen; begge er de meget vellidte, gavmilde og åbne, så det skulle være en stor kage – og den får de af mig.

Forleden tog jeg ud til Johnny Hammeken, som driver Café Rouge i Nørrebrohallen, hvor KarmaKlubben også afholder jule- og nytårsfest.
Han er kok, konditor, en fantastisk mand for sin egen skønne kone Saryn, fuld af tatoveringer (som Anette), har et hjerte på størrelse med Fyn – især for børn, og så ELSKER han at lave flotte kager.

Jeg ELSKER, når folk lægger omhyggelighed, omtanke og medmenneskelig kærlighed ind i deres arbejde:

 

Præstens prædiken var fænomenal; folk morede sig, da hun fortalte, at i et ægteskab er der ingen plads til trekanter … og så alligevel er der en tredje plads til Gud. Mon ikke de fleste er enige om, at skal noget så forskelligt som en mand og en kvinde leve sammen i længere tid, så skal der noget guddommeligt på banen for at holde hjertet og øjnene åbne.
Nå, det er en anden snak.

Anette er gospelentusiast, hvilket kom alle gæsterne til glæde – var det sådan at gå i kirke, så mødte jeg op!

 

Altid Frejdig Når du Går – Gospelversion

 

En gåsehudsoplevelse
Er du utålmodig, så spol til 1:45

 

Så er de saftsusme gift!

Manden bag gospelleriet hedder Claes Wegener; vi har kun hilst hurtigt, men glæden i ham og hans gospelkor er virkelig til at tage at føle på.