Truttelut – i aften er der nytårsfest!
I går, 30.12. dunkede mit hjerte, tankerne flaksede rundt i hjernen, og jeg gik bare rundt om mig selv.
Ikke særligt smart, når der kommer 750 mennesker til nytårsfest, og der er en del administrativt at gøre, inden året rinder ud.

Jeg tog en hurtig beslutning – arh, den var ærligt talt ikke hurtig, den tog nogle timer at komme til – men det endte med, at jeg kørte op til Kokkedal Slot, tjekkede ind, satte mig i havestuen med en kande the og ost … og SÅ faldt roen på mig. Jeg kunne også have fyret pengene af på en druktur – men dette virker sådan set bedre for mig 🙂

En af dette års store erkendelser er, at jeg dårligt koncentrerer mig derhjemme – der er for mange ting, som trækker i mig. Til gengæld kan jeg få store mængder fra hånden, når jeg sidder et andet sted.
Tja, First World Problems, I know … Det er et latterligt lille problem, men det er jo altså min hverdag, som skal fungere.

Nu sidder jeg her ved morgenmaden veludhvilet og klar til den store brag i aften og skriver til Jer, som læser med, og ønsker at I også mærker, hvad I har brug for og handler på det. Nogen gange skal man skride ud af døren, andre gange lukke ned og gå i seng. Nogle gange løfte røret, andre gange hive stikket ud. Nogle gange skal man åbne armene, andre gange holde fast – og nogle gange bare løfte dem i vejret. Nogle gange følge en plan, andre gange slette alt og starte forfra … eller bare dreje fra.

I de sidste uger af 2014 er tingene blevet sat på spidsen for mig på en måde, så ALT hvad der har semi-fungeret – såsom relationer og omstændigheder – er gået til grunde.
Det er i virkeligheden godt, for når noget går til grunde, så skal man ikke bruge energi på at holde det ved lige eller med hiv og sving prøve at få noget, der IKKE VIRKER, til at virke med knirk og besvær.

Fra Kokkedal Slot har jeg taget lidt billeder til Jer – blomster nærer mit væsen, så hermed gives lidt inspiration videre til Jer, som har det på samme måde.

Hvis du skal med i aften, så hør denne video (og hvis ikke, kan du sagtens høre den alligevel. Jeg er i godt humør 🙂 ) Kender du intet til KarmaKlubben, så læs med her.