Det virker ærligt talt som en fuldstændig umulig opgave at få gang i løbebenene igen.
Ét er at være i almindelig dårlig kondition, men et andet er, når den sidste løbetur endte med at koste to dage i sengen, og gangen før – for et år siden – besvimede jeg på løbebåndet (indtil et års tid før overbelastningskollapset var jeg vældig glad for at intervaltræne). Det gjorde ondt, og siden da har jeg ikke set mine løbesko.

Nå, i aftes jeg besluttede mig for, at når folk med langt, langt værre helbredsmæssige udgangspunkter end jeg, kunne komme tilbage på træningsbanen, om man så må sige, tog jeg mig selv i hånden og gik i googlegear.
Denne artikel i Alt for Damerne dukkede frem og jeg tænkte, at når Louise Gade Sig kan få sig selv i gang, så kan jeg også.
Louise har jeg fulgt siden, hun var på bladet Woman; så hende har jeg et lille tilllidsforhold til (i mit eget hoved, vel at mærke).

Er der mon andre derude, som har det på samme måde? Altså at man følger en journalists færd rundt i verden og i livet via deres klummer og artikler? Maise Njord, Marie-Louise Truelsen og Sara Skaarup er blandt mine favoritskribenter. Nå, det var et sidespring. Tilbage til løberiet.

App’en C25K blev downloadet, og den er fed!
Læs AFD-artiklen som beskriver den.

FullSizeRender-12

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9384