Man kunne umiddelbart tro, at det udelukkende er børnehavebørn, som går op i halvårsfødselsdage. Men deeeeet gør undertegnede altså også – især efter sidste års stresskollaps, hvor vigtigheden af at “tjekke ind hos sig selv” gik op for mig.
Stiller man  jævnligt sig selv spørgsmålene: “Trives jeg” og/eller “Vejen, jeg går på (og dem jeg går med), fører den hen et sted, hvor jeg trives?” er der nok en større chance for, at man kan korrigere kursen.
Trivslens største fjender må være hamsterhjul og ubevidsthed … og de er SÅ lette at forsvinde i – selvom “man” (hm hm 😉 ) anser sig selv for at være et ret bevidst menneske. Og som min livserfarne og viise psykolog siger: “Lone, alle mennesker – uden undtagelse – er væsentlig mindre bevidste, end de selv går og tror.”

Halvårsfødselsdage er en glimrende lejlighed til at tjekke ind hos sig selv … det handler videoen om. Enjoy.