At rejse og opleve tilværelsen med nye øjne, gennem nye dufte og lyde har altid været en kilde til glæde.
Mit første ‘rigtige’ eventyr fandt sted, da jeg som 16-årig dragede en uge til Athen – en chartertur, godt nok, men den gang var der jo ikke mobiltelefoner, og mine forældre – well, mest min mor (min far har altid opmuntret ekspeditioner inden- såvel som udenlands) fik adskillige grå af at have mig rendende rundt dernede som 16-årig.
Følelsen af frihed til at gå ned ad hvilken som helst lille gade og fornemmelsen af at spadsere rundt med hoved løftet og munden halvåben i betagelse og forbavselse over de nye omgivelser er noget af det bedste, jeg ved.
Frihed & fællesskab er det vigtigste pejlemærke for mig – ikke kun frihed, og ikke kun fællesskab, men Frihed & Fællesskab.
Den specielle variant af frihedsfølelse, der opstår, når jeg træder ind i lufthavnen, nærer min kreativitet, min taknemmelighed over at være i live i denne del af verden, hvor rejse er en reel mulighed for de fleste og den får glæden ved at være sammen med mig selv til at boble i cellerne.
Fællesskabet oplever jeg, når erkendelserne og indsigterne, som oplevelserne og de nye omgivelser giver anledning til, deles med andre – og det sker i #LonesEventyrKlub.

IMG_0462

I juli måned 2017 gik turen til Marbella og – trods en meget ubehagelig start (bonusvideo 1) – fik jeg genskabt kontakten til “Lone på Eventyr”-delen af mig, som har været lidt glemt i … ti år eller noget. Det gode ved at glemme ting – eller dele af sig selv – er jo, at man kan finde dem igen. Og det gjorde jeg – da jeg besluttede mig for, at de to sidste uger af min tre uger lange ferie skulle holdes efter princippet #fnia (bonusvideo 3)


INDHOLD
I den lukkede Facebookgruppe finder du:

Ca. 3,5 times ‘live’-video-optagelser fra diverse ture, oplevelse og ekspeditioner i Marbella.

Bonusindhold – videoer:
1. Når det går op for en, at man ikke har en Mor, men en HyggeMor. Det er fint nok, det er bare to forskellige ting, og man skal navigere herefter. (27 minutter)
2. #FNIA-princippet – Fuld Nydelse Ingen Ambitioner. (7 minutter)
3. TinderDateErfaringer (39 minutter)
Grækeren, som lærte mig om at være på – eller komme tilbage på – “flirtefrekvensen”.

Tyskeren, som lærte mig noget om, hvordan man tackler det, når to mennesker, har to forskellige planer, og hvilke konsekvenser det kan have.
Englænderen, som lærte mig noget om, hvad der gør en kvinde tiltrækkende OG om, hvad man gør, når man gerne vil noget, men situationen ændrer sig, så man føler noget andet, og så må kommunikere, at man har ombestemt sig.


FACEBOOKLIVE

Mandag 14. august kl. 17
Spørgsmål og kommentarer, som ønskes taget op i livevideoen sendes til lone@powerprinsesse.dk skriv “Eventyrklub Marbella 14. august” i emnelinjen på mailen (vigtigt).
Videoen forbliver i gruppen, så den kan ses, selvom du ikke kan deltage live.


KOM MED

1. Send kr. 219,- til tlf. 31 66 40 88 via MobilePay. Da det er en forretningsMP-konto, vil navnet ‘Karmaklubben’ fremgå.
2. Send et screenshot af kvitteringen til 31 66 40 88 – kan du ikke tage screenshots, da send en sms til 31 66 40 88 og meddel, at du har betalt for adgang.
3. Anmod om medlemsskab i den lukkede FB-gruppe: #LonesEventyrKlub: Marbella
Anmodninger godkendes hurtigst muligt i tidsrummet kl. 09-22.
N.B.: Denne facebookgruppe samt indhold er tilgængeligt indtil 31.12.2017.

I #LonesEventyrKlub kommer I med alle steder – på video: På cykeltur, på flyvetur, ud at prøve hatte, på dejlige restauranter, spadsereture i smukke opgivelser. På video optager jeg – in real time – diverse indsigter, som kan bruges i dagligdagen og deler perspektiver på tilværelsen, inspireret af mine rejseoplevelser, som forhåbentlig kan inspirere og give dig input, som gør livet lidt lettere og lidt sjovere.

FullSizeRender-11