Jamen what a hyggelig dag!
Dette blogindlæg skrives til Jer fra Skodsborg Kurhotel, hvor jeg ynder at sætte mig foran pejsen med en stor kande the, en af deres paleomadder (drøndyre, men så alligevel ikke, for råvarerne er intet mindre end spektakulære!) og så er omgivelserne hver krone værd – synes jeg.
FullSizeRender-7

Jeg vågnede i morges glad og med en følelse af, at nogle brikker var faldet på plads.
Efter den daglige morgentur med min veninde Sofie i øret – ja, altså i headsettet i øret – kørte jeg herop, gik en lille ekstratur i skoven, satte mig med computeren og gik igang med at skrive nyhedsbrev til Karmaklubben, og de nyhedsbreve får mig altid til at tænke på, hvad jeg vil gerne opleve i denne verden. I anledning af min 39,5 års fødselsdag 4. august tænkte jeg meget over den sag, og kom frem til ting: Frihed og fællesskab!

Og hvert af disse to begreber rummer rigtig mange ‘underkategorier’, men helt kort kan mine livsønsker opsummeres i de to ord.
Nå, det fik mig til at tænke på, at bogen ‘Fra pæn pige til PowerPrinsesse’ har 8 års jubilæum den 1.10.17, og siden FØR bogen udkom, har jeg ønsket at skabe et fællesskab for kvinder, som vil have mere frihed til at være sig selv – og glad for at være sig selv … på trods af fortid, på trods af tanker om hvem eller hvad man “burde” være.
Det er aldrig blevet til noget, for da bogen udkom – og jeg havde startet Karmaklubben – fik jeg meget travlt og blablabla.
Men NU har jeg fået praktisk hjælp til at administrere Karmaklubben og har lært nogle meget dyre lektier om at administrere mig selv, så der er energi til at lave et onlinekursus med det formål at skabe et onlinefællesskab for kvinde, som føler, det er tid til at gennemgå en større eller mindre – synlig eller mindre synlig – feminin forandringsproces med undertegnede som heppekor og erfaringsudøsedeler (findes det ord? Det gør det nu).
Det starter søndag 1. oktober, og du læser alt om onlinefællesskabet her.
Bogen ‘Fra pæn pige til PowerPrinsesse’ er udgået fra forlaget, men du får GRATIS onlineadgang til den her.
FullSizeRender-8

Mens jeg har siddet her og forfattet beskrivelsen til onlinefællesskabet, har følgende musik flydt ud af højtaleren … perfekt soundtrack 🙂

Sugar Hill Gang

Salt’n Pepa

Jocelyn Brown: Somebody Elses guy

James Brown:

Onlinefællesskabet starter søndag 1. oktober, og du læser alt om det her.