Lidt om den lille hiphopper på Skodsborg, som igangsatte såvel et nyt dansefestkoncept (mere om det senere) og et onlinefællesskab med afsæt i bogen Fra pæn pige til PowerPrinsesse, som starter 1. oktober.
En masse om Aarhus, noget om veninder og svar på, om man kan drikke the til mad med bernaisesauce (det kan man), og på om man kan tillade sig at bestille og gå igang med at spise, inden resten dukker op (det kan man).
3 års fødselsdag i den odenseanske Karmaklub og om forskellige måder, hvorpå man kan danse. En hel masse mere om Aarhus og mit spontane møde med min favorit glimmerpallietdame, som jeg har fulgt på Insta længe og har et kæmpe girlcrush på … og pludselig sad hun der midt i den aarhusianske sol fruen fra Buch Copenhagen.
En smule om først at være med på noderne nogle år senere, meget lidt om trøstespisning og om at forandre sig. Lidt om, at alt handler om perspektiv og en smule om nytårsaften i Aarhus med KarmaKlubben og afslutningsvis en endorfinfuld kærlig hilsen fra Aarhus