I går 4. februar blev jeg 40 år; og i betragtning af at jeg har glædet mig til at blive 40 – cirka siden omkring 18 års alderen, blev den fejret meeeeget stille. Muligvis tager jeg revanche til min 40,5 års fødselsdag … man kan fint holde halvårsfødselsdage.

Til gengæld holder jeg ‘stor’ fødselsdag x 3 i forbindelse med Karmaklubben – med gratis pandekager til alle gæster:
Aarhus: 10. februar
København: 17. februar
Odense: 23. februar
Vil du med, klik da på ovenstående link, så ryger du direkte over på Facebook og kan være med til fødselsdagsfesten.
Dagens samlede klip fra Instastory (filmfunktionen på Instagram):

IMG_2625

Et stk glad i dame på vej i toget mod Kastrup … med en klar forventning om ikke at skulle se hue og vinterfrakke i nogle dage.

IMG_2626

Jæææs!

IMG_2643

Et liv i balance … eller noget: Kanelstangsstykke og laksesalat fra Lagkagehuset – og naturligvis et stort krus earl grey med kold mælk. For mig er opholdet i lufthavnen noget af det bedste ved at rejse – følelsen af frihed, eventyr og at verden ligger åben er noget af det bedste, jeg ved. Sjovt nok kender jeg flere, som associerer lufthavne med stress, jag og forvirring … mennesker er forskellige, og vigtigt er det at huske, at situationer, som glæder og nærer dig (eller mig) gør det stikmodsatte for mig (eller dig).

IMG_2649

Tænk, at det i løbet af en generation er blevet tilgængeligt for stort set alle mennesker i vores (priviligerede) del af verden at springe på en flyvemaskine. Min farmor oplevede aldrig at flyve – og var vist aldrig i en lufthavn – jeg tænker, at hun sidder oppe på sin sky, klapper i sine hænder og glæder sig over, at det kan lade sig gøre for hendes efterkommere.

IMG_2674

Vel landet ankommet i Barcelona. Vel transporteret med metroen. Vel landet på restaurant.

IMG_2677

Haps … og så i seng.