Så er det fredag – jeg skulle lave alverdens ting i dag, og det blev lige præcis til ingenting.
Well, til ‘ingenting’, som i at jeg fik trykket på mit musikprogram i stedet for podcastprogram … og så blev der hverken støvsuget eller skrevet mails. Til gengæld har jeg udvalgt fire af de numre, som har spillet til min egen lille stuegulvsfest – og det er jo ikke ingenting at holde sin egen lille dansefest på stuegulvet.
Er der nogen dansevenlige numre, du kan anbefale?

P.S.: I denne weekend er der dansefest i Karmaklubbens københavnske og aarhusianske afdelinger – vil du med til fest enten i denne weekend eller en anden god gang, så tjek kalenderen og se, hvor og hvornår der er dansefester i København, Aalborg, Odense og Aarhus.


Janet Jackson: That’s the way Love goes

Beyoncé: Love on Top

Anne, Sanne, Thomas og Søs: Den, jeg elsker, elsker jeg 

Drake: Hold on we’re going home (merengue remix cover)