Sikke et fantastisk smukt efterår!
På en eller anden måde minder efteråret mig altid om nytår – noget med nye begyndelser, tror jeg. Det er også en påmindelse om, at bare fordi bladene falder af træerne, er det ikke ensbetydende med, at træerne dør, eller at der er noget i vejen. Værd at ihukomme er det også, at nedfaldne blade, når man lader naturen gå sin gang, og lader dem ligge eller bærer dem overpå en kompostbunke, omdannes til næringsfuld muld, som gavner træerne fra hvilke, de i efteråret faldt.
I denne weekend, lørdag 13. oktober, er der dansefest i den københavnske og aarhusianske afdeling af Karmaklubben – I næste weekend, lørdag 20. oktober, er det Aalborg og ugen efter igen, fredag 26. oktober, er det Odense.
Er du danseglad – så kom glad til fest.
Nedenfor har jeg udvalgt et par af de numre, som du kan høre til en dansefest i Karmaklubben.
Læs mere om Karmaklubben eller find din afdeling på Facebook via ovenstående links.

Wafande: Gi’ mig et Smil

Bruno Mars: Uptown Funk

Taylor Swift: Shake it Off

Quadron: Favorite Star