https://www.youtube.com/watch?v=qtoIvRu6Vio
Når man oplever ikke gengældt kærlighed, konfronteres man med et af livets store fænomener: Nogle spørgsmål får man simpelthen aldrig svar på, og med det må man komme overens.

Man møder et menneske og oplever kærlighed ved første blik. Det er dejligt, og man tænker “hey, der var du”. Men ting sker: Folk forsvinder, får kolde fødder, møder andre, rejser eller (udfyld selv). Kort sagt: Man får ikke hinanden. Den kærlighed, man sidder med, bliver aldrig udlevet med dette specifikke menneske, og vedkommende forsvinder ud af ens liv (så godt som det nu kan lade sig gøre i vores facebookede liv ;-)).
Men selvom logikken og fornuften, som hersker i hovedet, siger, at når nogen går ud af døren, skal man lade dem gå, så er det saftsusme svært, når man føler sin sjæl set.

Udover ærgrelse, kærestesorg og – hvis man er hård ramt – mangel på tillid til livet sidder man med det store spørgsmål: Hvorfor?
I dage-, uge-, måneds- og måske årevis kan spørgsmålet bo i ens hjerte og bagerst i hovedet: Hvad gik galt? Hvorfor skulle ikke være? Hvorfor skulle vi ikke engang prøve?

Denne video er optaget en kold eftermiddag i januar efter en god samtale med min veninde (som også nævnes i videoen), hvor det for alvor gik op for mig, at ubesvarede spørgsmål er en livsbetingelse – og med det må man simpelthen bare komme overens.
Nogle spørgsmål altid vil stå ubesvarede … men heldigvis kan spørgsmålene komme til at fylde mindre med tiden.

Se flere blogindlæg om kærestelivet.
Trænger du til at komme ud at danse i weekenden?
Besøg KarmaKlubben i København, Aarhus, Odense og Aalborg.