Følg med på Facebook & Instagram:
Follow by Email
Facebook0
Facebook
YouTube0
YouTube
Instagram8k

Jeg har en tendens til starstruckhed.
Big time.
Ikke i forhold til genier som Stephen Hawking, universelle guruer som Moder Amma eller store ledere som Obama – sådanne ledere ville jeg pænt give hånden og tage en sludder med.

Næ, starstruckieheden rammer mig, når jeg møder folk, i hvilke jeg kan se og mærke en mikroskopisk del af mig selv.
Udover Nik og Jay og Martin Thorborg er Asger Aamund på listen af folk, som får mit hjerte til at dunke så hårdt, at det føles som om, det springer ud af brystet og direkte over i hovedet på ophavspersonen til starstruckeriet.

For to år siden mødte jeg – nytårsaftensdag af alle dage – Asger Aamund på gaden i mit nabolag; formentlig havde han været nede og hente nytårstorsk. (Han er ivrigt kokkerende, ved jeg fra mine onlinestalkerier af hans person.)
Jeg var i dårligt humør, de(t) forløbne år havde været hård(e), og med min kære veninde Sofie i høretelefonerne, kan I nok tro, at jeg spærrede øjnene op, da jeg genkendte mit store idol. Mit hjerte hamrede, og jeg sagde til Sofie “der er Asger!”
Hun nåede ikke at svare, førend jeg hører mig selv sige:
“Hej Asger!”
Han standsede i al sin høje rankhed og og kiggede venligt ned på mig.
“Erh, god dag, god dag”.
– nu skal jeg naturligvis ikke lægge tillægge ham tanker, men gad vide om ikke, han lige spolede sin datters veninder igennem (vi har nogenlunde samme alder, omend jeg ikke kender hende personligt) for at placere mit entusiastiske ansigt med øjnene strålende af genkendelighed.
(Kære læsere, vi husker lige, at jeg på daværende tidspunkt er 39 år, og udviser samme begejstring som en 13-årig pige til et meet’n greet med Citybois (indsæt selv tilsvarende band, hvis de ikke længere er ‘the shit’)).

NÅ, men det går så hverken værre eller bedre, end at jeg derefter hører mig selv fortsætte:
“Asger, jeg er kæmpe fan af dig – og jeg håber, du bliver rigtig gammel.”
I øret hører jeg Sofie: “Loooooone, det sagde du bare ikke!!!!”
Asger kigger lidt overrasket på mig og svarer:
“Jamen, det håber jeg da også”.
Jeg kigger på hans venlige ansigt og forsøger at suge alle detaljer til mig, indtil det går op for mig, at det ikke er en super velvalgt sætning at sige til en mand på 77 år – som ikke har den fjerneste anelse om, hvem jeg er.

Jeg skal lige til at tage luft ind til at sige noget mere, og guderne må vide, hvad der ellers var fløjet ud af min mund, hvis ikke Sofie i høretelefonerne, havde sagt, “Lone, stop”.
Så jeg nikkede pænt – nok måske lidt akavet – ønskede ham godt nytår og styrede direkte mod en bænk … den slags som er beregnet til børn og pensionister – og folk med starstruckiehedsgelé i benene.

Nå, men hvorfor snakker vi om alt det.
Jo – nu skal I høre.
Om to uger sker der noget fedt – faktisk er det lidt en 3-i-1-Kinderægskindofthing.
En ny bekendt, Sarah Ophelia Møss, har i samarbejde med Daytrader.dk og Investeret.dk samt Forlaget Penge lavet et fedt arrangement: Nordic Investment Camp.
Har du overvejet at lære noget om investering og aktier, så er dette efter alt at dømme en fantastisk godt sted at starte.
Der kommer en lang række oplægsholdere … og ASGER!
Yes, du læste rigtigt.
Så det tog mig lige præcis fire sekunder at tænke over, om jeg ville sætte rammerne for arrangements afterparty, da Sarah Ophelia Møss spurgte, om det var noget for mig.

Jeg tager en af Karmaklubbens djs med, så musikken bliver super fed, og så kan I ellers tro, at jeg skal stikke tæerne i det der med aktier og investering generelt.
Min eneste erfaring med det område er min ene fætter, som i mange år var hardcore børsmægler, og jeg besøgte ham nogle gange på hans daværende arbejdsplads. Han – og de andre på kontoret – havde s e k s computerskærme pr. person, og der var en relativt spændingsfyldt atmosfære – ikke lige min kop the … og alligevel var der et eller andet ved alt det der med at investere i noget, som kan gave ens fremtid.
For nogle uger siden mødtes jeg med Sarah, og hun går altså til sagerne på en noget anden facon.
Og uden at jeg har nogen som helst anelse om, hvad det hele går ud på – kan jeg generelt godt lide tanken om at sætte sig ind i et område, som er lukket land … og så langsomt finde ud af, hvad det går ud på, og hvad det er, som folk, der er meget optagede af det, egentlig får ud af det.
Her kan du se en oversigt over hvem, der taler om hvad og hvornår.

Har du lyst til at være med, så kom glad:
Lørdag 23. marts kl. 8-24 på The Plant Cph, Raffinaderivej 22, 2300 Kbh. S
(jeg kender lokalerne, de er topfede).

Det er en lang dag, men jeg satser på at være med, og jeg tænker, at der kommer nogle gode folk, som vil være interessante at tale med … om ikke andet kan vi jo finde hinanden derude. Du kender mit ansigt her fra bloggen, så kom og sig hej, så kan vi lytte til sagerne sammen – og ikke mindst danse igennem. DET glæder jeg mig altså til. Om Asger bliver til festen, melder historien indtil videre intet om, men who knows ;-).

Du kan købe en billet til hele dagen og bruge koden “lone”, så får du billetten til kr. 300,-
Du kan også bruge lørdag-dag til noget andet, altså droppe alt det med investering) og så komme og være med til festen, som starter kl. 20.
Begge billettyper fås her.

… er du på Facebook, så tjek eventen ud … om ikke andet ligger der noget fed musik på eventen (gæt hvem, der har valgt den 😉 )


Følg med på Facebook & Instagram:
Follow by Email
Facebook0
Facebook
YouTube0
YouTube
Instagram8k