Dét kan du gøre, for at lære noget nyt

Hvornår har du sidst lært noget nyt? I disse corona-tider bruger de fleste af os meget tid derhjemme og det er derfor en oplagt mulighed for, at lære noget nyt. Udnyt din ekstra hjemmetid til at lære noget nyt. Hvad end det er en ny evne eller noget om dig selv.

Vi kan hurtigt falde i sofafælden i disse coronatider. Vi kender den alle: du står op, sætter dig i sofaen, tænder for tv’et, og så er det som om, at man bliver limet fast til sofaen. Med undtagelse af, når du selvfølgelig lige skal ud i køkkenet, for at fylde op på energitanken. (Eller se om du har flere snacks tilbage.)
Men denne tid giver faktisk rig mulighed for, at vi kan lære noget nyt. Du har måske opdaget, hvor vigtigt det er for dig, at du normalt kan bruge tid sammen med dine familie og venner. Måske lærer du en helt ny side af dig selv at kende, fordi du endelig har tid til at lytte til din krop og dit sind. Eller måske har du endelig tid til at lære den der ting, du længe har villet kunne. 
På Karmaklubbens Facebookside skrev vi ud og sprugte om, hvad vi alle kunne gøre for at lære noget nyt i disse tider. 
Fra Karmaklubbens gæster kommer her forslag til, hvordan du kan få ny viden til hjernen:
1. Lær at hækle armbånd, pandebånd, vanter eller måske en trøje
2. Lær nogle nye dansmoves. Der er masser af videoer på youtube, som kan give inspiration.
3. Lær at lytte til din egen krop og sind. Dette kan måske gøres ved at meditere om morgen. 
4. Lær at være mere handy derhjemme. Sæt hylder op, billeder eller mal et møbel der trænger til fornyelse og en kærlig hånd.
5. Lær noget nyt ved at læse eller lytte. Læs magasiner, aviser, bøger, e-bøger eller lydbøger. Der findes mange gode tilbud rundt omkring. Du kan finde inspiration gratis på E-reolen eller støtte en selvstændig eller lokal virksomhed, ved at købe deres produkter.